RAILWAY STATION
JULY 2017
Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images
A small Railway station outside Coimbatore as a gift to the public from LMW. The building provides shaded and airy waiting conditions, a stationmaster's office and related secondary spaces.
Project team
Anirudh V Krishna,Niels Schoenfelder,Bharath Ram,Hari D S ,Abhishek Pal.






CREMATORIUM
G.K.D. Charity Trust, Coimbatore
Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images
A crematorium for G.K.D. Charity trust has been completed in Coimbatore, South India - the two large pavilions provide humble yet dignified space for the last rites to be performed, often in attendance of a large number of mourners - ritual pavilions in a river-bed like garden setting provide space for the rituals on the day subsequent to the cremation
Project team
Niels Schoenfelder, J.T. Arima, Bharath Ram K., Ganesh V., Priyanka Rao, Priyanka Bobal, Sridharan A., Rijesh K., Divya K.N.






School
For Children of the world india
Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images
School for Children of the world India - a NGO providing vocational training in Catering, Fashion Crafts, English and Computer to underprivileged young adults. The building makes use of traditional courtyard typology in combination with green roofs and hollow clay blocks to provide best possible climate control at very reasonable building cost. Ample natural ventilation and lighting, and deep verandas make a very livable school not only in the classroom but also in the precious informal courtyard space.
Project team
J.T. Arima, Niels Schoenfelder, R. Saravanan, Ganesh Venkatraman, Swati Girme, R.Velu, Suresh, A.V. Mourougane






Lycee Francais
for embassy of france to India
Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images Mancini Images
Mancini has been commissioned by the Embassy of France to India to restore and extend the listed heritage Structure in Pondichery, South India. Besides general renovation and improvement to classroom acoustics new laboratories have been added.A multipurpose hall seating 100 has been designed as an contemporary addition to the magnificent French colonial building complex.
Project team
Niels Schoenfelder, J.T. Arima, R. Saravanan, Priyanka Ragunath, Preethi Mani, Swati Girme, Kavitha Mohanraj, R. Velu, A.V. Mourougane, Suresh, Kumar





<PREVIOUS  1  2   NEXT>